Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ne ajutăm din 2004
Specialiști în Bavaria
Clienți verificați
Interviu-Skype Interviu-Skype

Blog

SunSet este gata pentru al doilea val al pandemiei

Dragi ingrijitori, dragi candidati!

Anul 2020 ne-a arătat tuturor că nu tot ceea ce luăm de la sine vor fi întotdeauna date de la sine. Multe dintre schimbările la care a trebuit să ne adaptăm, cum ar fi purtarea unei măști pe față sau a unui dezinfectant pentru mâini, vor rămâne probabil cu noi încă câteva luni. La SunSet, am reacționat foarte repede la orice schimbări provocate de pandemie.

Ca singura agenție in timpul primului val de pandemic:

 - Am asigurat transportul îngrijitorilor din România în Germania fără restricții

 - Am furnizat echipament de protecție pentru îngrijitorii noștri - mască de față

-Mașinile au fost bine dezinfectate înainte de fiecare călătorie.

- Echipa noastră de criză a monitorizat în mod regulat schimbările din lume și a luat măsuri utile pentru a face munca necesară.

Lucrăm la fel de mult acum când există un al doilea val pandemic mult mai puternic în prag. Continuăm să ne asigurăm că supraveghetorii sunt transportați în Germania în conformitate cu toate măsurile de siguranță. Șederea cu un client în Germania este una dintre cele mai sigure activități pe care le puteți efectua în timpul unei pandemii. Veți întâlni doar un grup foarte mic de oameni, astfel încât riscul de infecție este redus la minimum. SunSet se angajează să ofere în continuare muncă celor care au nevoie de ea. Profitați de ocazie pentru a obține un nou loc de muncă la un angajator de încredere în condiții bune. Puteți găsi toate posturile vacante curente la: https://en.sunset24.eu/locuri-de-munca

SunSet - partenerul dvs. de încredere din 2004

Cu stimă, SunSet