Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ne ajutăm din 2004
Specialiști în Bavaria
Clienți verificați
Interviu-Skype Interviu-Skype

Blog

Sărbătorile păcii și bucuriei s-au întors

A mai trecut un an, iar Crăciunul este chiar la colț. Pentru noi  SunSet, acesta este cel mai bun moment al anului, așa cum este și pentru majoritatea dintre voi. Sărbătorile de Crăciun sunt cu atât mai importante pentru noi, deoarece mulți seniori se bazează pe noi, pentru care supraveghetorul nostru formează o singură companie în cele mai frumoase sărbători ale anului. Multe mulțumiri ție, dragul nostru supraveghetor.

SunSet este gata pentru al doilea val al pandemiei

Anul 2020 ne-a arătat tuturor că nu tot ceea ce luăm de la sine vor fi întotdeauna date de la sine. Multe dintre schimbările la care a trebuit să ne adaptăm, cum ar fi purtarea unei măști pe față sau a unui dezinfectant pentru mâini, vor rămâne probabil cu noi încă câteva luni. La SunSet, am reacționat foarte repede la orice schimbări provocate de pandemie.

Germania este cea mai sigură și mai stabilă țară în timpul unei pandemii de coronavirus

Conform unei analize realizate de London Deep Knowledge Group, Germania este în prezent cea mai sigură și mai stabilă țară din Europa în timpul unei pandemii coronavirus.

Măsuri comportamentale pentru îngrijitorii sunset atunci când lucrează în afara gospodăriei

Aceste recomandări se adresează în special dvs, ca îngrijitor într-o comunitate casnica. Nu sunt doar pentru propria ta protecție. Mai presus de toate, persoanele vulnerabile care au nevoie de îngrijire sunt protejate de infecții!

Ce ajută împotriva coronavirusului?

Pentru a înțelege cum să vă protejați împotriva coronavirusului, mai întâi trebuie să înțelegeți cum virusul poate intra în corpul uman.

Coronavirus

Stimați supraveghetori, am dori să vă adresăm aceste zile în care în fiecare zi auzim noi informații îngrijorătoare în mass-media legate de răspândirea rapidă a virusului corona.