Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ne ajutăm din 2004
Specialiști în Bavaria
Clienți verificați
Interviu-Skype Interviu-Skype

REFERINȚE

Andrea F., Ungaria ​

Am început să lucrez la Sunset acum un an. Din momentul aplicării, am avut o experiență foarte bună cu compania. Păstrarea contactului a fost întotdeauna regulate. Întotdeauna am primit ajutor cu contractul și toate problemele administrative. Plata întotdeauna vine la timp. Cred că voi lucra pentru companie pe termen lung și aștept  a-doua mea familie ca îngrijitor Vă recomandăm cu inima bună pentru toate cunoștințele mele compania ar trebui să  se inregistreze și să înceapă în liniște. 

Andrea F., Ungaria ​
Ancea P., Romani

"Sunt foarte multumita de firma sunset.Lucrez cu ei din 2013.Nu am avut nici o data probleme si am o familie foarte buna si primitoare.Batranele sunt tot timpu amabile si primitoare.Doresc sa colaborez in continuare cu aceasta firma." 

Ancea P., Romani
Emilia B., Romania

Sunt mulțumită de Agenția SunSet. SunSet mi-a oferit o șansă atunci când nu am avut un loc de muncă în România. Am primit mereu salariul la timp. Au fost receptivi, s-au ținut de cuvânt întotdeauna. Coordinatorii SunSet au fost mereu amabili și înțelegători. Mereu mi-au permis să vin acasă când doresc eu și să plec la muncă când doresc. Din anul 2008 lucrez cu Agenția SunSet și o sfătuiesc la toți. Nu veți regreta."  

Emilia B., Romania
Mária K., Slovacia

Stimata agentie, doresc sa multumesc angajatilor dvs pentru un acces uman si responsabil la lucru. Angajatii dvs. nu ne trateaza ca pe simple forte de munca ieftine in Germania pentru familile care isi neglijeaza pacientii, dar care au nevoie de ingrijire pentru ca sufera de dementa sau agresivitate. Contractele de munca ne permit sa mentinem nivelul nostru de ingrijire la pacienti. Pe aceasta cale doresc sa imi exprim recunostinta si increderea fata de agentia dvs. In cei aproximativ 20 de ani de experienta in domeniu am avut ocazia sa lucrez cu mai multe agentii, in afara de munca mea independenta. Ca si fosta profesoara ofer agentiei Sunset24 nota 10 cu felicitari.

Mária K., Slovacia
Želmíra F., Slovacia

Sunt angajata a agentiei din anul 2014. Din prima zi am fost multumita de colaborarea cu coordinatoarea mea dar si cu restul echipeu Sunset. Nu am avut probleme de comunicare sau , de siguranta transportului la locul de munca si inapoi acasa si nu am avut niciodata probleme legate de plata salariului. Nu ma gandesc deloc sa schimba agentia. Daca dvs. dragi doamne nu v-ati decis inca cu care agentie sa colaborati, va recomand agentia mea Sunset24 pentru ca sunt foarte multumita. Alaturati-va si dvs. echipei si veti fi la fel de multumite.

Želmíra F., Slovacia
Evka B., Slovacia

Sunteti singura agentie solida si de incredere din Slovacia, Personal foarte placut, de la cei din Bratislava pana la cei din est. Nu mintiti si platiti cu fidelitate tot. Salarii la timp, contributii la timp si avans in caz de nevoie. Recomand agentia Sunset24!

Evka B., Slovacia
Valéria L., Slovacia

Sunt recunoscatoare agentiei SunSet pentru buna colaborare. Personalul a fost prietenos, intelegator, uman si m-a ajutat cand am avut probleme. Imi pare doar foarte rau ca (sunt inca incepatoare si nu am stiut ca drumul pana in Germania este asa lung) nu aveti oferte si pe Austria, care este mai aproape de casa mea.  Va doresc dragele mele angajate Sunset mult succes pe plan profesional dar si personal. Va multumesc!

Valéria L., Slovacia
Dražen L., Croatia

"SunSet mi-a oferit oportunitatea de a face ceea ce imi place, desigur cu un salar si drepturi decente. Nu este necesar sa spun mai multe, recomand cu incredere Agentia SunSet. Mult noroc si succes."

Dražen L., Croatia
Raina H., Germania

"Salutari la toata echipa, Am ales Agentia dvs pentru ca pagina dvs de internet este foarte clara si completa. Totul este descris in detaliu - adresa, salar, diagnozele pacientului, daca exista acces la internet etc. Am lucrat mult timp ca si team leader la o agentie de ajutor social in Sofia si sunt de fel o perfectionista, de accea ma bucur sa vad ca prezentati informatii complete si detaliate.  Am o propunere pentru dvs. La detalile despre pacientii cu dementa, puteti scrie daca pacientul are probleme de inghitire si daca mananca normal sau trebuie totul sa fie paserat. Va multumesc pentru atentia acordata si va doresc mult succes in continuare. Sunt convinsa ca va veti dezvolta tot mai mult."

Raina H., Germania